DNA - Vaihda liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

DNA liittymät

DNA on yksi Suomen suosituimmista operaattoreista. DNA kuuluu Elisan ja Telian kanssa markkinoiden suurimpiin toimijoihin. DNA:lta löydät kaikkeen käyttöön sopiva puhelinliittymät, laitteet ja nettiliittymät. Operaattorit ovat viime vuosina laajentaneet verkkokauppojaan vauhdilla. Esim. DNA:n verkkokaupasta voit nykyään tilata puhelimen lisäksi vaikka telkkarin tai pelikonsolin. Tarjolla on siis laitteita jotka liittyvät jotenkin DNA:n muihin palveluihin.

Elisan verkkokaupasta saa nykyään myös tilattua pesukoneen tai jääkappin ja nämä voi asennuksen jälkeen kytkeä nettiin.
DNA:lla on tällä hetkellä eniten liittymäpaketteja tarjolla. Heillä voit valita 9 eri paketista ja suurin osa sisältää jonkinlaisen datapaketin. Näiden lisäksi on tarjolla prepaid vaihtoehto, jos tarvitsee liittymän väliaikaisesti käyttöön.

DNA puhelinliittymät ja 4g-liittymät

DNA:n edullisin puhelinliittymä (DNA Puhe) maksaa 4,90 euroa kuussa ja maksat sen lisäksi 7 senttiä per käytetty puheminuutti tai tekstiviesti. Huono puoli on, että et saa juuri tähän liittymään minkäänlaista nettiä. Tätä liittymää emme voi suositella, vaan sanoisimme että seuraava liittymävaihtoehto on DNA Jämpti. Liittymä on sama kuin Puhe, mutta saat pakettiin mukaan 5gt dataa 1mbit/s nopeudella. Tällä liittymällä saa hoidettua kaikki perusasiat. Hinta tälle paketille on kympin kuussa.

Jo sinulle kelpaa vain paras, on DNA Max 4G Rajaton liittymä sinulle. Saat silloin kaikin puolin rajattoman paketin 49,90 euron kuukausihintaan. Ainoa raja löytyy jos lähdet Euroopan alueelle reissuun, silloin voit käyttää maksimisasan 20 gigatavua dataa.

DNA liittymätarjoukset

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain kuudella eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa alle kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamaäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla liittymiä datalla tai ilman, valitse sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

DNA:lta edullinen puhelinliittymä kätevästi netistä

DNA liittymätarjoukset

DNA:n liittymätarjouksia voit selailla tämän sivun listauksesta. Muista vain valita sinulle tärkeät ominaisuudet ja valitse sen jälkeen listasta sopiva liittymävaihtoehto. DNA antaa liittymän vaihtajalle usein uuden liittymän tarjoushintaan ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen kuukausihinta nousee parilla eurolla. Kyse ei kuitenkaan määräaikaisesta sopimuksesta, vaan rajoitettu tarjousaika.

Joskus DNA:n liittymätarjoukset ovat tarjolla vain esim. uutiskirjeen tilaajille tai nykyisille asiakkaille. Kannattaa siis tilata DNA:n uutiskirje jos haluat parhat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Pyrimme myös lisäämään tänne kaikki tarjoukset jotka löydämme. Joskus operaattorit järjestävät arvonnan, jossa voit voittaa puhelimen. Ehtona on se, että suostut ottamaan vastaan yhden puhelin operaattorilta. Puhelun aikana käydään läpi nykyiset liittymät ja katsotaan voiko arvonnan järjestänyt operaattori tarjota parempaa diiliä. Lisäilemme myös näitä arvontoja sivuillemme tasaisin väliajoin!

DNA liittymät

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2021. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!