Telia - Vaihda liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Telia liittymät

Telian liittymät ja palvelut ovat Suomessa suosittuja. Liittymien lisäksi Telia tarjoaa kanavapaketteja, laajakaista-liittymiä, laitteita ja muita palveluja. Telian tarjouksessa olevat puhelinliittymät löydät vertailumme kautta. Telian rajattoman puhelinliittymän hinta on noin 20 euroa ja kalleimman liittymäpaketin kuukausihinta riippuu liittymän nopeudesta. Kalleimmissa liittymissä on hyvin samanlaiset ominaisuudet, vain datapaketin nopeus vaihtelee.

Hyvä puoli Telian puhelinliittymissä on se, että kaikissa paketeissa on mukana yleensä rajaton datapaketti. Harva ihminen ostaa näinä päivinä enää liittymää ilman datapakettia. Halvimmassa liittymässä tuo datapaketin nopeus voi olla rajoitettu, joten paljon dataa käyttävälle tämä ei sovi. Nopean liittymän rajattomalla puheella & viesteillä sekä mobiililaajakaistalla ilman käyttökattoa saat noin 20 eurolla kuukaudessa.

Telia liittymätarjous

Telian liittymätarjoukset löydät helposti suoraan Telian etusivulta. Palkki, joka löytyy sivun keskiosasta, sisältää operaattorin suosituimmat tuotteet ja palvelut. Oikeassa laidassa näet “Tarjoukset” -napin ja pääset sen kautta katselemaan kaikkia tarjouksia. Liittymätarjouksia ei ainakaan kirjoitushetkellä ole saatavilla. Tällä hetkellä tarjolla oli vain laitetarjouksia.

Sivun lopussa löytyy kuitenkin aina mahdollisuus tilata Telian uutiskirje. Tämä kannattaa aina tilata sähköpostiin jos haluat tiedon heti kun uusia tarjouksia on saatavilla. Tämä on paras tapa saada liittymätarjoukset suoraan sähköpostiin. Toimituksemme on esim. viime aikoina saanut monta tarjousta Telian liittymistä. Yleensä liittymätarjouksessa saat rajattoman liittymän alle 20 eurolla. Päivitämme nämä tarjoukset myös sivuillemme, joten löydät Telian hinnat myös yllä olevasta taulukosta.

Telian puhelinliittymät

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Telian edullinen puhelinliittymä kätevästi netistä

Telia asiakaspalvelu

Telian asiakaspalvelusta saa apua nykyään helposti chatin avulla. Tätä ominaisuutta on painotettu erityisesti sen jälkeen kun Telia-Sonera vaihtoi nimensä Teliaksi. Jos olet jo Telian asiakas, kannattaa sinun ensin kirjautua omille sivuille. Tällä tavalla asiakaspalvelija näkee kuka olet ja voi auttaa sinua paremmin.

Telian aspaan voi myös aina soittaa jos et halua hoitaa asiasi chatin avulla. Tässä kannattaa toki varautua odottamaan, jos palvelussa on ruuhkaa tällä hetkellä. Jos asialla ei ole hirveää kiirettä, suosittelemme chatin käyttöä.

Telian liittymän sulkeminen onnistuu vain asiakaspalvelun kautta. Silloin kannattaa aina aloittaa soittamalla aspaan ja toimia sen jälkeen ohjeiden mukaisesti. Liittymän sulkeminen on kuitenkin aika harvinaista. Suurin osaa meistä pitää puhelinnumeronsa loppuun asti, koska liittymän vaihdon yhteydessä numero ei enää koskaan vaihdu.

Telian liittymät

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!