Elisa - Vaihda liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Elisa liittymät

Elisan liittymät ovat maamme suosituimpia ja itse operaattori on markkinoiden suurin. Elisalta löydät liittymiä ja laitteita kaikenlaiseen käyttöön. Tarjolla on ainakin puhelimia, puhelinliittymiä, mobiililaajakaistaa ja kiinteää laajakaistaa kotiin. Elisalla ollaan jo siirrytty hinnoitteluun, jossa ei enää ole rajoituksia puheajalle tai tekstareille. Voidaan puhua tulevaisuuden liittymästä, jossa suurin tekijä on datan määrä ja nopeus.

Elisalla ollaan ymmärretty, että suurin osa puheluista ja viesteistä kulkee nykyään 4G tai 5G -datan kautta. Huoleton-liittymien datamäärissä ei ole rajaa ollenkaan jos liittymää käyttää kotimaassa. Vain EU- ja ETA-maissa on käytössä datakatto, mikä on ymmärrettävää. Elisa on myös lähtenyt mukaan hintakilpailuun, jossa tarjotaan alle 26-vuotiaille edullisempaa liittymäpakettia.

Elisa Saunalahti puhelinliittymät

Elisan kuluttajapuolen liittymät toimivat edelleen Saunalahti-brändin alla. Saunalahti (aiemmin Jippii) liitettiin Elisan brändiin vuonna 2014 ja on toiminut sen jälkeen Elisa kuluttajabrändinä. Elisan liittymiä saa nykyään vain jos hankkii yrityspuolelta uuden liittymän.

Saunalahden puhelinliittymät on jaettu kahteen ryhmään. Tarjolla on Huoleton tai Tarkka liittymiä. Aiemmin mainittu Huoleton on suosituin, koska tämä sisältää rajattomasti puhetta ja kaikissa paketeissa on rajaton määrä dataa. Heille jotka vielä haluavat liittymän jossa on puheminuuteille minuuttuveloitus, voivat tilata Tarkka -liittymän. Maksat silloin 6,9 senttiä per minuutti tai tekstari ja saat pakettiin myös rajattoman netin. Tarjolla on siis jotain jokaiselle, mutta uskomme että Tarkka -paketti ehkä poistuu valikoimasta jonain päivänä.

Elisan puhelinliittymät

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Elisalta edullinen puhelinliittymä kätevästi netistä

Elisa liittymätarjous

Elisa liittymätarjoukset löydät helposti tämän sivun listauksesta. Saat valita mitä ominaisuuksia haluat liittymään ja sen jälkeen vertailla vaihtoehtoja. Saat lisätiedot esille painamalla “näytä lisää” tarjouksen oikeassa alalaidassa.

Elisan halvin liittymä on Saunalahti Tarkka -liittymä. Saat liittymän edulliseen kuukausihintaan ja maksat 6,9 senttiä per käytetty puheminuutti. Tarkka Perus liittymä sisältää myös 1 Mbit/s mobiililaajakaistan ilman käyttökattoa.

Elisa Saunalahden paras ja nopein 5G liittymä irtoaa 49,90 euron kuukausihintaan. Tämä vaihtoehto on vain niille jotka puhuvat paljon ja käyttävät dataliittymää koko ajan. Tämän liittymä datanopeus on huikeat 1000 mbit/s. Huom. Jos sinulla S-ryhmän bonuskortii, saat Elisa Saunalahden liittymistä bonusta.

Elisa liittymät

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!