Moi - Vaihda liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Moi liittymät

Moi puhelinliittymät perustuvat hieman erilaiseen hinnoitteluun kuin perinteiset matkapuhelinliittymät. Liittymä perustuu aina sim-korttiin, joka sisältää 6 Gt tiedonsiirtoa 4G-verkossa.

Moilla puhelinliittymää kutsutaan simmiksi. Voit ottaa niin monta simmiä kuin laitteesi tarvitsevat ja jokainen simmi kerryttää sim-korttien kesken jaettavaa dataa 6 gigalla. Yksi sim-kortti maksaa 9 euroa kuukaudessa ja käyttämätön data voidaan jakaa, jos sinulla on useampi kuin yksi puhelinliittymä Moilta. Koska yksi kortti maksaa vain 9 euroa, niin saat edullisesti 6 gigatavua dataa käyttöösi kuukaudessa.

Joten esimerkiksi, jos tarvitset kaksi liittymää puhelimiin, yhden tablettiin ja yhden riistakameraan tai mökin valvontakameraan, niin liittymien kesken on yhteensä käytettävissä 24 Gt ja maksat kuukaudessa yhteensä 36 euroa.

Peruspakettiin ei kuulu puheaikaa tai viestejä, joten sinun kannattaa miettiä tarvitsetko lisäksi rajatonta puhepakettia tai jos surffaat paljon netissä tai katsot puhelimen nettiyhteydellä videosisältöä, niin sinun kannattaa ottaa rajaton datapaketti.

Koska kannattaa ottaa lisäpalveluita liittymään?

Sinun kannattaa ottaa liittymääsi lisäksi rajaton puhe, jos soitat puhelimellasi yli kolme tuntia kuukauden aikana.

Jos käytät mobiilidataa yli 12 Gt kuukaudessa, niin sinun kannattaa ottaa rajaton data liittymääsi. Jos sinulla on useampi liittymä ja kaikki eivät käytä koko yhteistä datapottia, niin sinulla on hieman enemmän yhteistä dataa käytettäväksi.

Kun sinulla on esimerkiksi kaksi liittymää ja toinen ei käytä kuin 1 Gt mobiilidataa kuukaudessa, niin rajaton netti tulee halvemmaksi, jos käytät puhelimellasi yli 15 Gt kuukaudessa.

Yleisenä nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että jos katsot esim. paljon YouTube-videoita tai käytät suoratoistopalveluita, esim. Netflix, HBO, CMore yms., niin sinun kannattaa ottaa itsellesi rajaton data.

Moi liittymä toimii nopeassa 4G verkossa ja tiedonsiirtonopeus on max. 100 Mbit/s. Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa, jos tiedät että DNA kuuluu hyvin alueellasi, niin voit huoletta ottaa Moi Mobiilin liittymän omaan käyttöösi.

Mun Moi - hallitse helposti Mun Moi liittymää

Voit myös hallita kaikkia liittymiäsi Mun Moi -palvelussa, jossa voit helposti muuttaa liittymiesi asetuksia tai vaikka tilata tarvittaessa lisää liittymiä. Voit myös hallita yksittäisien liittymien datan käyttöä yhdestä paikkaa ja tarvittaessa sulkea jonkin liittymän tiedonsiirron hetkeksi.

Mun Moi palvelussa pysyt koko ajan kärryillä mihin rahaa oikeastaan kuluu puhelinliittymässäsi ja voit tarpeen tullen muokata liittymien palveluja sopimaan paremmin muuttuneisiin käyttötarpeisiisi. Kun hallitset itse liittymiäsi, niin saat aina sellaisen liittymän kuin haluat ja voit muokata sitä tarpeen mukaan.

Telian puhelinliittymät

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Tilaa Moi Mobiilin edullinen liittymä netistä

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!