Vaihda vanha liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Globetel liittymä

Globetel on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1997 ja on kotimainen telekommunikaatoyritys. Globetelin valikoimiin kuuluu edulliset kauko- ja ulkomaanpuhelut sekä normaalit matkapuhelinliittymät. Operaattori toimii Suomessa Telian verkossa, eli omaa verkkoa heillä ei ole ollenkaan. Globetel ei käytä muiden operaattoreiden tapaan sekunttilaskutusta, vaan laskuttaa aina alkavan minuutin mukaan. Globetelin toimistot löydät osoitteesta Melkonkatu 18 Helsingissä. Yhtiöllä ei ole mitään tekemistä amerikkalaisen GlobeTel Communications Corporationin kanssa.

Yhtiöllä on yhteensä 4 eri liittymäluokkaa. Globetel ei tarjoaa valmista datapakettia liittymiin, vaan se täytyy ostaa erikseen. Henkilöille jotka eivät käytä dataa, mutta puhuvat paljon puhelimessa, voi Globetel olla hyvä vaihtoehto.

Globetel liittymä kokemuksia

Globetel ei ole Suomessa tunnettu ja sen takia markkinaosuus on jäänyt pieneksi. Asiakkaidemme kokemukset operaattorista ovat kuitekin pääasiassa positiivisia. Usein operaattoria on kehunut vanhemmat henkilöt jotka käyttävät puhelinta vain ja ainostaan soittamiseen ja parin tekstarin lähettämiseen.

Huonoa olemme kuulleet laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Monet ovat myös maininneet hintatason vaihtelusta. Jotkut ovat ostaneet liittymän tarjoushintaan ja kuuden kuukauden jälkeen hintaa on nostettu reilusti. Asiakkaat ovat myös maininneet, että rajaton datapaketti ei ole maailman nopein. Jotkut ovat sanoneet että tuo on rajoitettu 4 mbit/s.

Suosittelemme kuitenkin että tutustut ensin esim. Saunalahden tai DNA:n liittymiin ennen kuin vaihdat Globetelille. Jos tarvitset esim. vain pienen perusliittymän on myös Moi Mobiili oiva vaihtoehto.

Globetel kokemuksia

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Globetel puhelinliittymä kätevästi netistä

Globetel hinnasto ja laskutus

Globetelilla on tarjolla 4 eri littymäpakettia. On Globletel Perus, Mini, Pieni ja Jätti. Kuukausihinnat alkaa 3,90 eurosta ja kallein paketti on 11,95€. Nopeasti katsottuna nämä ovat hyvinkin edullisia paketteja, mutta täytyy muistaa että näissä ei ole datapakettia mukana. Jos haluat datan mukaan liittymään voit maksaa joko 0,059 euro per MB, mikä ei näinä päivinä enää ole järkevää. Voit myös hankkia kiinteän 3 gb datamäärän hintaan 3 euroa / kk tai sitten hankkia rajattoman data 7,90 euron kuukausihintaan.

Globetelillä on käytössä erikoisempi ratkaisu ulkomaanpuheluille. Käyttämällä 99588 suuntanumeroa saat ulkomaanpuheluille 50% alennuksen. Jos soitat esim. Afganistaniin normaalisti maksat 0,39€ per minuutti, mutta Globetelin avulla saat puhelut hintaan 0,195€ per minuutti.

Globetel liittymä

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!