Vaihda vanha liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Prepaid liittymä

Prepaid liittymällä tarkoitetaan liittymää jossa on varmasti toimiva saldoraja jota voi ladata milloin haluaa. Prepaidit on tarkoitettu heille jotka haluavat hallita liittymäänsä maksamalla liittymän etukäteen ja ei voi siis vahingossakaan puhu yli varojensa. Prepaidin saa helposti käyttöön. Näitä on myynnissä jokaisessa kaupassa ja kioskissa. Myynnissä on aloituspakkauksia ja latauslipukkeita.

Kuukausimaksusa prepaidissa ole, kuten postpaid liittymissä on. Prepaid liittymä on kuitenkin pakko ladata aina tasaisin väliajoin, muuten liittymä suljetaan ja numero vapautuu muiden käyttöön. Prepaid liittymä on siis helppo valinta jos tarvitset liittymän tilapäisesti. Marssit vain lähimpään R-kioskiin ja ostat aloituspakkauksen ja lisää saldoa jos sille on tarvetta. Syötä sen jälkeen vain sim-kortti puhelimeen ja anna pin-koodi niin on liittymä sen jälkeen käytössä.

Mikä on prepaid liittymä?

Prepaid on periaatteessa esimaksettu liittymä, ilmaan minkäänlaista sopimusta. Prepaid sopii henkilölle joka ei halua sitoutua tavalliseen liittymään tai tarvitsevat liittymän vain väliaikaisesti käyttöönsä. Prepaid on myös suosittu heille jotka haluavat pysyä anonyymina. Prepaidin liitymätiedoissa ei näy haltijatietoja. Jos sinulla on normaali postpaid liittymä ja syötät puhelimeen prepaid sim-kortin, jää puhelimen IMEI-koodi tietoon. Tämä voidaan myöhemmin yhdistää aikaisempiin tai myöhemmin tunnettuihin sim-kortteihin.

Saldon lataaminen prepaid liittymään onnistuu joko kaupasta ostettavalla latauskortilla tai suoraan netin kautta. Latauskortin saa siis ostettua käteisellä jos haluaa pysyä anonyymina. Prepaidia ei voi käyttää mobiilimaksamiseen ja siihen ei saa liitettyä mobiilivarmennetta.

Prepaid liittymä riistakameraan

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Prepaid puhelinliittymä kätevästi netistä

Prepaid liittymä riistakameraan

Mikäli sinulla on riistakamera tai joku muu etävalvontajärjestelmä ja olet harkinnut siihen sopivaa liittymää, ei sinun kannata ottaa siihen normaalia prepaid liittymää. Telia ja DNA tarjoavat nykyään uudenlaista prepaid datapakettia. Tämä on hyvä vaihtoehto esim. henkilölle joka vierailee Suomessa ja tarvitsee työtä varten nopean nettiliittymän kuukaudeksi.

Telian Prepaid Netti tai DNA Dataprepaid ovat hyviä vaihtoehtoja jos tarvitset liittymän korkealaatuiseen etävalvontajärjestelmään heti. Nämä liittymät eivät kuitenkaan ole halvimmasta päästä. Telian hinta on 19,90 euroa kuukaudessa ja DNA:lla 24,90 euroa kuukaudessa. Nämä soveltuvat ehkä vain jos tarvitset liittymän HD-kamerajärjestelmään.

Data prepaidin sijaan suosittelemme riistakameraan Moi Mobiilin liittymiä. Saat simmin 9 euron kuukausihintaan ja tähän kuuluu 6 gt dataa. Kannattaa ensimmäisen kuukauden jälkeen katsoa riittääkö tuo 6 gt, vai kannattaako Moi:n liittymään tilata rajaton netti kaveriksi.

Prepaid liittymä

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!