Vaihda vanha liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Tele Finland liittymät

Tele Finlandin liittymiä ei enää ole saatavilla. Operaattorin kaikki toiminta on nyt Telian alla, eikä uusia liittymiä enää tarjota. Tele Finland oli alkuperäisesti TeliaSoneran perustama operaattori joka toimi tämän tytäryhtiönä. Tele fuusioitui Soneran kanssa keväällä 2017. Nykyään Sonera on Telia Finland.

Silloin kun Tele Finland vielä toimi operaattorina, sai heiltä liittymiä ja laitteita joka lähtöön. Operaattori toimi Soneran verkossa ja tarjosi kuluttajille puhe- ja dataliittymiä. Operaattorilta sai tämän lisäksi ostaa puhelimia, tabletteja, kannettavia tietokoneita ja lisälaitteita. Telen brändin avulla haluttiin erottua joukosta ja olla ns. budjettioperaattori. Pystyit siis ostamaan edullisen liittymäpaketin ja myöhemmin lisätä siihen ominaisuuksia. Tele onnistui hyvin asiakashankinnassa hyvin. Operaattorilla oli EPSI-asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan kaikkien operaattoreiden tyytyväisimmät asiakkaat vuosina 2012-2016, jos katsottiin asiakaskokemusta ja uskollisuutta.

Tele Finland oma liittymä

Tele Finlandilla oli käytössä online-palvelu jossa asiakkaat pystyivät hallinoimaan tietojaan ja liittymiään. Palveluun pääsi kirjautumaan omilla tunnuksilla, mitkä piti ensin vahvistaa verkkopankkitunnusten avulla. Telen Oma Liittymä -palvelussa pystyit tarkistaa saldosi sekä laskusi, siirtää laskun eräpäivää, tehdä muutoksia liittymäpakettiisi, päivittää yhteystietosi ja hakea PUK-koodin.

Tele Finlandin siirryttyä TeliaSoneras alaisuuteen, johti myös siihen että asiakkaat asioivat sen jälkeen Telian online-palvelussa. Vanhat asiakkaat pääsivät kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla tai vanhoilla Oma Liittymä -tunnuksilla. Asiakkailla oli mahdollisuus siirtyä kokonaan Telian asiakkaaksi, mutta esim. Tele Finlandin kanssa tehdyt määräaikaiset sopimukset olivat edelleen voimassa. Ne jotka tilasivat Teleltä liittymän juuri samaan aikaan kun yhtiöt fuusioituvat, saivat Telen liittymän mutta olivat Telian asiakkaita.

Vanhoilla asiakkailla oli mahdollisuus tehdä kaikenlaisia muutoksia liittymään, mutta heti liiitymätyypin vaihdon myötä liittymä siirtyi automaattisesi Telialle. Pystyit tekemään Telen liittymään vain muutoksia asiakastietoihisi ja lisätä estoja tai lisäpalveluja.

Tele Finland

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Edullinen puhelinliittymä kätevästi netistä

Tele Finland asiakaspalvelu

Telen asiakaspalveluun pääsi käsiksi samalla tavalla kuin kaikilla muilla operaattoreilla. Pääsit kysymään asioistasi puhelimitse, chatin kautta, sähköpostitse sekä Facebookin ja Twitterin kautta. Tele Finlandilla oli myös myyntipisteitä monissa Citymarketeissa ja muissa kauppakeskuksissa ympäri Suomea.

Fuusion yhteydessä myös Telen prepaidit nimettiin uudeleen. Prepaid oli nyt Telia Helppo ja siihen sai ladattua kätevästi saldoa netissä.

Tele Finland oma liittymä

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!

Liittymät.net on matkapuhelinliittymien vertailupalvelu, joka esittelee puolueettomasti kotimaisia puhelinliittymiä. Palvelustamme löydät kaikkien operaattorien liittymätarjonnan ja hinnaston helposti vertailtavassa muodossa.

Kaikki sivuston hinnat ovat ajantasaisia.

Tietosuojakäytäntö

Asiakaspalvelu 24h

Yritystiedot

Copyright 2019 © Kaikki oikeudet pidätetään.