Vaihda vanha liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Voita puhelin 2024

Puhelimen voittaminen on aina mukava yllätys! Kerromme tässä miten pääset osallistumaan kilpailuun, jossa voit voittaa uutuuspuhelimia. Melkein kaikki operaattorit mainostavat eri kanavissa kilpailujaan, jossa voit voittaa uuden puhelimen. Näitä löytyy ainakin aika ajoin Telia, DNA:n ja Elisan puolesta. Ihan “ilmainen” tämä kilpailu ei ole, vaan sinun täytyy jättää yhteystietosi operaattorille ja samalla antaa heille lupa olla sinuun yhteydessä. Ilman mitään palkintoa kukaan ei lähtisi antamaan yhteystietojaan operaattorille, mutta jos potissa on puhelin on asia eri.

Operaattoreille tämä on hyvä tapa hankkia asiakkaita, kun asiakkaan täytyy itse antaa lupa soitolle. Kilpailuun osallistuminen ei kuitenkaan edellytä sitä, että teet liittymäsopimuksen järjestäjän kautta. On kuitenkin hyvä idea käydä läpi liittymäasiat aina tasaisin väliajoin ja jos voit samalla voittaa puhelimen on se vain plussaa.

Telia puhelinarvonta

Otamme tähän esimerkiksi Telian puhelinarvonnan, koska se on mielestämme paras. Telialla on yleensä käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa tuliterän älypuhelimen. Pääset mukaan antamalla kertaluontoisen yhteydenottoluvan, täytä lomakke huolellisesti ja olet sen jälkeen mukana arvonnassa. Jos olet jo tyytyväinen nykyiseen liittymääsi tai sinulla on firman liittymä, voit myös jättää rastin pois kohdassa jossa pyydetään markkinointilupaa. Huom. Kilpailuun osallistuminen vaati 18 vuoden ikää.

Kannattaa kuitenkin harkita markkinointiluvan antamista, jos sinulla ei ennestään ole Telian liittymä. Jos nykyinen liittymäsi on ollut kauan käytössä, voi se kaivata pientä päivitystä. Oma operaattorisi tekisi tämän mielellään, mutta Telialta voit saada paremman tarjouksen.

Puhelimen arvonta DNA

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Voita uusi älypuhelin

Osallistu ja voita puhelin

Jos haluat vain osallistua kilpailuun ja jännittää arvontapäivään asti, on sekin mahdollista. Kilpailut ovat usein auki pari kuukautta ja sen jälkeen suoritetaan arvonta. Tämän jälkeen operaattorit avaavat uuden kilpailun heti perään uudella puhelimella. Kannattaa siis käydä läpi kaikkien operaattoreiden kilpailut ja osallistua heti. Pyrimme lisäämään linkit kilpailuihin tälle sivulle sekä etusivullemme. Toivomme että onni suosii sinua ja saat käyttöösi uuden puhelimen!

Voita puhelin 2019

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!