Vaihda vanha liittymäsi uuteen edullisempaan!

Liittymä kätevästi netistä!

Valitse liittymän ominaisuudet

1. Valitse liittymän ominaisuudet

Vertaile liittymän ominaisuuksia

2. Vertaile puhelinliittymiä kätevästi

Tilaa liittymä

3. Vaihda nykyinen liittymäsi parempaan

Liittymävertailu

Puhelinliittymän vertailu on hyvä aloittaa netin vertailupalvelusta. Saat palvelumme avulla kuvan siitä mitä liittymiä markkinoilta löytyy tällä hetkellä. Listasta löydät DNA:n, Elisan Saunalahden ja Moi Mobiilin liittymäpaketteja. Palvelussamme voit vertailla liittymät helposti. Näet liittymät hintojen mukaan ja voit vertailla liittymien ominaisuuksia tarpeidesi mukaan. Yleensä palvelussa on vielä erikseen merkattu parhaimmat liittymät erillisellä tekstillä liittymätarjouksen kohdalla, joten parhaimpien liittymien katsominen on todella nopeata. Jos haluat tarkastella liittymän tarkkaa hinnoittelua, klikkaat vain “Näytä lisää” niin tarkat hinnat esim. puheelle. Hinnan lisäksi kannattaa myös tutkia minkä operaattorin tukiasema on lähellä asuinpaikkaasi. Tämä on erityisen tärkeätä jos käytät datapakettia paljon ja haluat mahdollisimman hyvän latausnopeuden. Netistä löytyy palvelu (https://www.cellmapper.net/map) jossa voi tarkistaa mistä lähin tolppa löytyy ja minkä operaattorin laitteet on siinä kiinni.

Puhelinliittymän kilpailutus

Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei ehkä ole sitä mukavinta puuhaa, mutta tätä kannattaa harrastaa jos haluaa säästää rahaa. Voit joko käydä operaattorin liikkeessä tai soittaa asiakaspalvelun myyntipuolelle. Jos olet vain omaa liittymää kilpailuttamassa, et ehkä saa maailman parasta liittymätarjousta. Eri asia on jos kilpailutat koko perheen liittymät ja laajakaistat.

Tiedämme kuitenkin tavan, millä saat kilpailutuksen sovittua helposti. Kaikilla operaattoreilla on nykyään arvontoja käynnissä jossa yksi onnekas voi voittaa uuden älypuhelimen. Jokaisessa kilpailussa kysytään aina myös markkinointilupaa. Osallistumisen “hinta” on siis yksi puhelinsoitto operaattorilta jossa tarjotaan edullisempaa liittymää. Jos kukaan ei pysty antamaan sopivaa tarjousta, olet ainakin arvonnassa mukana.

Lue lisää puhelinarvonnasta tästä.

Liittymävertailu

Moi

Moi Mobiilin "simmin" saa vain yhdeksällä eurolla. Tästä hyvä peruspaketti pienellä datapaketilla esim. lapselle.

Elisa

Elisan liittymän saa n. kympillä rajoitetulla datanopeudella, mutta rajoittamattomalla datamäärällä.

DNA

DNA:lta saat Rajaton liittymän nopealla datapaketilla. Tilaa paras tiedonsiirtonopeus itsellesi.

Telia

Telialla on tarjolla monenlaisia liittymiä, valitse vain sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse nopea ja edullinen liittymä.

Kilpailuta edullinen puhelinliittymä kätevästi netistä

Halvin liittymä 2024

Halvimman liittymän tilaamista kannattaa harkita vain jos tarvitset esim. varaliittymän mökille. Halvassa liittymässä on usein hyvin matala kuukausimaksu (usein alle 10€). Voit siis pitää puhelinta huoletta mökillä, vaikka et käyttäisi sitä ollenkaan. Vuosikuluksi tulee voi tulla iso summa jos se on vain varapuhelimena. Silloin kannattaa harkita käyttöön perustuvaa liittymää mahdollisimman alhaisella kuukausimaksulla.

Liittymät.net toimitus suosittelee tähän tarkoitukseen Moi Mobiilin simmiä, joka maksaa 9€ kuukaudessa. Liittymään ei sisälly puheminuutteja tai tekstareita, mutta saat joka kuukausi 6 gt dataa käyttöösi. Voit siis käyttää liittymää puhelimessa tai esim. valvonta- tai riistakamerassa kunhan ei ota liian korkealaatuisia kuvia. Moi Mobiilin liittymät ovat onneksi joustavia. Jos dataraja ylittyy, maksat vain 1,5 euroa per ylimenevä gigatavu. Jos huomaat että tämä ylittyy joka kuukausi, kannattaa miettiä rajatonta datapakettia.

Vertaile liittymiä

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Kysymyksiä ja vastauksia koskien edullisen puhelinliittymän valintaa

Liittymät.net on nettipalvelu jossa kuluttajat voivat kätevästi vertailla markkinoiden kaikkia puhelinliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma alasivu, jossa näet kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Voit nopeasti hakea liittymiä ominaisuuksien perusteella. Pääset nopeasti tilaussivulle, jos päätät tilata uuden liittymän netistä.

Jos kurkistat oman puhelimen ylälaitaan, näet suoraan kuka sinun tämänhetkinen operaattori on. Ulkomaille lähtiessä tuo aina vaihtuu, riippuen siitä kuka oman operaattorisi yhteistyökumppani on. Laskusta näet myös aina kuka on liittymäsi toimittaja.

Ennen ulkomaille lähtöä kannattaa aina tarkistaa miten paljoon puhetta, viestejä ja dataa kuuluu hintaan. Monella kotimaisella operaattorilla soitat normaalihintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Muualla Euroopassa on usein sama käytäntö, mutta datakatto voi jossain vaiheessa tulla vastaan.

Liittymiä irtisanotaan harvemmin näinä päivinä. Usein liittymä vain vaihdetaan aina toiselle operaattorille jos tältä löytyy parempi tarjous. 

Liittymä irtisanotaan vain, jos esim. halua päästä eroon tabletin dataliittymästä. Silloin sim-kortin avulla ei enää saa yhteyttä operaattorin verkkoon.

Littymän vertailu kannattaa aina aloittaa netin puolelta. Liittymät.net listaa kaikkien operaattorien tarjoukset yhdellä sivulla ja voit näistä valita sinulle sopivimman.

Huom. Netin kautta tilatuilla liittymillä on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Jos et suoraan muista onko sinulla minkälainen liittymätyyppi käytössä, kannattaa tätä tiedustella esim. operaattorin chatissa. Määräaikaista liittymää tarjotaan nykyään harvemmin. 

Voi olla että jotkut hinnat ovat voimassa vain tietyn ajan, mutta liittymän voit milloin vaan vaihtaa toiseen.

5g-liittymien pitäisi yleistyä vielä vuonna 2020-2022. Vuoden keskipaikkeilla pitäisi markkinoilla olla jo jonkun verran yhteensopivia päätelaitteita. Vuonna 2021, 5g-liittymien odotetaan kasvavan vauhdilla.

Monet operaattorit ovat ajamassa lankaliittymiään alas, koska näille ei enää ole kysyntää. Nykyiset liittymät ovat vielä voimassa, mutta uusia liittymiä ei myydä. Jos haluat ns. kotipuhelimen, onnistuu se kyllä. Laite näyttää vanhalta lankapuhelimelta, mutta toimii 3g- tai 4g-tekniikalla.

Tarvitsetko apua uuden liittymän löytämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymät.net.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. Pyrimme löytämään sinulle halvimman saatavilla olevan liittymän ilman kustannuksia!